Despre noi

EDS Curier are ca domeniu de activitate curieratul, incluzând prelucrarea datelor, undel, depozitarea, manipularea, sortarea coletelor/plicurilor, livrarea coletelor/plicurilor atât pe plan local, cât şi naţional şi internaţional.

În toate serviciile oferite, clienţii noştri beneficiază de:

  • seriozitate şi profesionalism,
  • confidenţialitate,
  • manevrarea în siguranţă a bunurilor şi
  • livrarea la timp a coletelor şi plicurilor transportate.

Încă din primul an de activitate s-a înregistrat un trend ascendent, şi se prevede, în viitorul apropiat, o extindere a ariei de activitate prin efectuarea de noi angajari şi in alte orase mari ale ţării, precum Ploieşti sau Braşov. După o perioadă de activitate susţinută, societatea noastră a avut o evoluţie rapidă, extinzându-şi sistematic aria de activitate şi crescând într-o perioadă scurtă de timp de la un singur angajat la aproximativ cincizeci în prezent. Estimăm că până la sfârşitul anului 2015 numărul de angajaţi va creşte la şaizeci (curieri, manipulanţi, operatori introducere date). Momentan, flota firmei înglobează treizeci de autoutilitare, utilizate în activitatea de curierat.

Societatea noastră respectă standardele internaţionale de calitate pe piaţa curieratului, atât din punctul de vedere al logisticii, cât şi al posibilităţii angajaţilor de a urma cursuri de specializare. Pentru noi, satisfacţia clientului reprezintă o prioritate permanentă. Acesta este unul din motivele pentru care respectarea standardelor de calitate este o grijă permanentă a tuturor angajaţilor noştri. Experienţa acumulată în acest domeniu este esenţială pentru dezvoltarea serviciilor adaptate sistematic conform necesităţilor clienţilor.